Menü
×

Dream (Ivanics Róbert)

2017-11-15

Első szárnybontogatásom a szakmában még a középiskolai évekhez kötődik. Középiskolai bulikban sikerült is párszor megmutatni a válogatásaimat. Viszont különösebb képpen nem vonzódtam a dj szakma iránt, sokkal jobban érdekeltek a zenekarok. Egyetemi évek alatt a kollégiumban is így kerültem a Hangosító körbe, ahol a 90-es évek zenekarainak a nagy többsége meg is fordult, és dolgozhattam is velük. Itt csináltam egy bulit, és ezután egyre több megkeresés érkezett, hogy nem e csinálnám meg az ő bulijukat is. Úgy gondolom, és mai napig azt vallom, hogy az embereket kell szórakoztatni. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem nincs kedvenc zenei stílusom, hanem azt játszom, amit szeretnek, kérnek az emberek. Úgy vélem egy jó dj egy kicsit pszichológus is, hiszen szinte csak ránézésre ki kell találnia mi lesz az a koncepció, amire szinte mindenki jól érzi magát. 

Kezdeti céges rendezvények (Ericson Magyarország, TV3, Vista utazási iroda, stb.) után bekerültem az első klubba, ahol közel 9 évig rezidensként is dolgoztam szinte minden hétvégén. Közben jött számos egyetemi és belvárosi klub. (Vásárhelyi klub, Banhof, Újvár klub, Klub Kert, Desperados, Living Room, E-klub, stb)

 2007 környékén úgy döntöttem, hogy abbahagyom a rendszeres, heti fellépéseket, és inkább az alkalmi dj szerepében, hobbiból megyek el játszani. Ekkor indult be igazán az esküvő dj-k keresése is, és a tervem nem igazán úgy vált be úgy ahogy gondoltam. Azóta, éves szintem 20-30 esküvőn játszom, és emellett rengeteg céges rendezvényen veszek részt (OTP, UPC, Magyar Vizilabda szövetség, Kyani, Sperbank, FHM, VW, Audi, Skoda, stb.). Az elmúlt években valahogy a klub élet is kezd visszaszippantani magába, és egyre több hétvégét töltök a klubok (Liget club, Morrison’s 2, BB’z Bar, Budapest Park, Sziget fesztivál, stb) lemezjátszói mögött.

Mixeim az alábbi oldalon találhatóak meg.
https://www.mixcloud.com/dreamrobi/