Menü
×

Zene szolgáltatás az Esküvőn

2019-05-08

 

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a boldogító igen kimondása után, a legfontosabb része eme gyönyörű családi ünnepnek, a vacsorát követő zenés-táncos mulatság. Érdemes némi időt szánni a megfelelő zenei szolgáltató kiválasztására!

Gyakran felmerülő kérdés, hogy, DJ vagy zenekar lenne a tökéletes választás. Ennek eldöntésében próbálunk most egy kicsit segíteni.

Miért jobb választás az esküvő DJ, mint egy esküvői zenekar?
Mert egy zenekari reprodukciónál mindig jobb az eredeti zene!
Mert a zene megállás nélkül szól!
Mert egy esküvő Dj tele van kreativitással, és látványelemekkel is fel tudja dobni a bulit!
Mert nem érhet meglepetés! Egy esküvő Dj soha nem sül bele a szövegbe, és egyetlen hamis hangot sem fogtok hallani!
Mert profi szolgáltatást kaptok egy teljes zenekar bérlésénél jóval kedvezőbb áron!
Mert esküvő Dj könnyen alkalmazkodik a helyszínhez!
Mert bármilyen zenei kívánságotokat teljesülhet’

Az utóbbi húsz év némileg átalakította az Esküvők zenei igényét és a súlypont áttolódott (főleg városi környezetben) a dj verzió javára. A piaci igények hatására, nem utolsó sorban a technikai eszközök elérhetőbb ára és az internetről egyre könnyebben hozzáférhető „zenei alapanyag” ok miatt a Dj-k -ezen belül az „esküvős” szolgáltatók- jelentős mértékben „elszaporodtak”. A következő részben a leggyakoribb Dj alternatívákat vázolnám fel:

 1. Alkalmi dj, barát vagy családtag / Spotify, Youtube esetleg ingyenes mixer-program, a helyszín biztosította technikát használják.
  Ideális, Kis létszámú esküvőkre, vagy ha nem akarunk nagy zajt csapni és inkább háttérként gondolunk a zenére.
  Gyakorlat: 1-5 fellépés évente.
  Árkategória 0-50.000
 2. Kezdő vagy amatőr dj / Kezdő szintű dj felszerelés és hangosítás, esetleg minimális fénytechnika. Ne várjunk tőle profi műsorvezetést, zökkenőmentes zenei-mixelést.
  Ideális: Kis létszámú esküvő ahol már van egy jó ceremóniamester
  Gyakorlat: 5-15 fellépés évente.
  Árkategória: 50-80.000
 3. Gyakorlott Rendezvény Dj / Közepes vagy jobb minőségű technikai felszerelés és fénytechnika.  Az esküvő folyamatába aktívan bekapcsolódó, a ceremónia mesterrel együttműködő, esetenként azt helyettesítő, és önálló szórakoztató produkcióra képes.
  Ideális: közepes vagy nagy létszámú esküvők és egyéb rendezvények professzionális lebonyolítására
  Gyakorlat: 50-100 fellépés évente.
  Árkategória: 80-200.000
 4. Sztár Dj/Műsorvezető / Médiából vagy a klub-életből ismert személyiség, általában saját stábbal kívánság szerinti megjelenéssel és technikával.
  Ideális: Igényes nagy költségvetésű esküvőkön és rendezvényeken , meghatározó szereplőként, meghatározott időtartamra
  Gyakorlat: 50-100 fellépés évente.
  Árkategória: 250-

Amellett, hogy ma már talán kimondható, hogy divatos dolog lemezlovast szerződtetni, érdemes figyelembe venni a násznép igényeit, a helyszínt az esemény stílusát, hangvételét (halkan jegyzem meg, az erre fordítható összeget is)! A legfontosabb mégis, hogy ez a nap Rólatok szól, értetek van, legyen olyan, amilyennek megálmodtátok!

Az EsküvőDjService csapata a polgári szertartás kezdetétől a vacsorán át, a lakodalom végéig, folyamatosan szolgáltatja az általatok kiválasztott stílusú zenéket, reagál a kívánságokra hangulatot teremt, profi műsorvezetői produkciójával, kiegészíti vagy bizonyos mértékig helyettesítheti a ceremóniamestert.A zenei szolgáltatáson kívül, biztosítjuk a rendezvény akár több helyszínének hangosítását, hangtechnikai eszközeit, az egyéb extra látvány és hangulat elemeit, mint például a karaoke, vagy fotó és videó vetítés.