Menü
×

Milyen legyen a zenei összeállítás?

2019-05-08

Apósod a mulatós nótákat szereti? De anyósod megőrül a rock&roll-ért? A tesód a techno-ért van oda, pároddal viszont inkább a legújabb slágereket kedvelitek? Úgy gondoljátok, egyetlen zenekar nem tudja mindenki zenei ízlését kielégíteni? Igazatok van! Esküvő Dj!

A dalokat és a lejátszásuk sorrendjét teljes mértékben a Ti ízlésetek határozza meg, de természetesen mi segítünk azzal, hogy ajánlásokat teszünk.

Az esküvői bulin nem szólhat végig olyan zene, amely csak egy szűk rétegnek tetszik. Nem számít, hogy az esküvőtökön ki milyen zenéért rajong – legyen az pop, rock, rock&roll, jazz, latin dallamok, magyar slágerek, funky, táncdal, blues, alternatív, mulatós, retro vagy diszkó – mindenki talál kedvére valót. Mindannyian olyan zenére szeretünk táncolni, amit kedvelünk és ismerünk, ezért fontos a széles zenei kínálat, mert akinek nem találjátok el az ízlését, az nem csak táncolni nem fog az esküvőtökön, de nem is fogja olyan jól érezni magát. Mint hivatásos esküvő Djk nem engedjük beskatulyázni magunkat egyetlen zenei irányzat által. Az EsküvőDjService csapata kiváló zenei tudással rendelkező szakemberek, akik otthonosan mozognak a különböző zenei műfajokban, és nagy gondossággal képesek összeválogatni a dalokat.

Hogyan tudunk felkészülni „belőletek”?

Minden esküvői buli előtt személyesen találkozunk, részben azért, hogy tisztázzuk a részleteket, részben, hogy egy kicsit megismerjük egymást.

A beszélgetés fontos része a zenei igény felmérése. Amit minden esetben kérünk az minimum 10, maximum 30 dalból álló legkedvesebb zenétek. Ez lesz a támpont, a vezérfonal, amire felfűzzük az est zenei programját.