Menü
×

Bemutatkozunk

Az Esküvődjservice (EDS) egy rendezvény DJ-k ből álló csapat 2003-ban alakult. Alapító tagok: Borsos ”Bulivan!” László, dj Brandon ( Martinidesz Antal), dj Sysco (Szilágyi Zsolt).

2012-től Brendon önnáló karriert kezdett építeni, pótlására érkezett Little Mole (Olajos Imre) és dj Dream (Ivanics Róbert)

A kezdeti elképzelések nem változtak: minőségi dj szolgáltatást szeretnénk nyújtani magas szintű hang és fénytechnikai háttérrel, elérhető áron.

Borsos “Bulivan” László

Születési év: 1969
Játszott stílusok: Latin, Rock & Roll, Funky, House, Eurodancefloor, és minden amiben benne van az érzés és pezsgés, semmi jónak nem vagyok az elrontója… a többi már Rajtad múlik

Little Mole (Olajos Imre)

„Ne légy szeles……..Dolgozni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen” (József Attila)

Sokszor csengenek vissza fülembe a vers szavai. Számtalan zenei rendezvényen való részvétel után – ahol akár közönségként, akár DJ-ként voltam jelen – egy ideje már értem miért. Szeretem, ha egy rendezvényen minden a helyén van, a technika úgy működik, ahogy kell, kulturált a mosdó, a zenés résznek pedig van íve, van eleje, közepe és vége. Van eleje, amikor a gyülekező társaság hangolódik az estére, az elkövetkező eseményekre, van közepe, jól felépített csúcspontokkal, ami után jólesik egy kis pihenő, és erőt lehet gyűjteni a következő, csúcsra érésre, és van vége, levezetése az estének, amikor a még fennmaradt, emelkedett energiaszintek visszakerülhetnek arra a szintre, ami már nem zavarja a külvilágot és résztvevők hazaérve kellemes buli emlékével tudnak szinte azonnal álomba szenderülni. Szeretem, ha a zene körülöleli, támogatja a rendezvényt, belefolyik a menetébe, felkapja, viszi és sodorja magával a résztvevőket, röpül az idő és mindenütt mosolygó arcokat látni.

Különösen fontos ez, azoknál az eseményeknél, amelyek megismételhetetlenek, csak egyszer vannak az ember életében.

Ehhez széles zenei látókörre, sokévi tapasztalatra, érzékenységre és a zene szeretetére van szükség. Ez az, amit én hozzá tudok tenni az Ön rendezvényéhez.

DJ Dream (Ivanics Róbert)

Első szárnybontogatásom a szakmában még a középiskolai évekhez kötődik. Akkoriban teljesen elragadott a rock és alternatív zene világa. Középiskolai buliként sikerült is párszor megmutatni a válogatásaimat. Viszont különösebb képpen nem vonzódtam a dj szakma iránt, sokkal jobban érdekeltek a zenekarok. Egyetemi évek alatt a kollégiumban is így kerültem a Hangosító körbe, ahol a 90-es évek zenekarainak a nagy többsége meg is fordult, és dolgozhattam is velük. E mellett feladatunk volt a a különböző rendezvények hangosítása is. Egy alkalommal nem jött el a dj, akinek játszani kellett volna, és rám hárult a feladat ezt megoldani. Mivel húgom szerette nagyon az akkori slágereket, így volt némi fogalmam arról, mi is az amit szerethetnek az emberek. Megcsináltam a bulit, és ezután egyre több megkeresés érkezett, hogy nem e csinálnám meg az ő bulijukat is. Úgy gondolom, és mai napig azt vallom, hogy az embereket kell szórakoztatni, nem magunknak játszani. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem nincs kedvenc disco zenei stílusom, hanem azt játszom, amit szeretnek, kérnek az emberek. Az első klubban ahol elkezdtem dolgozni, az volt a feladatom, hogy tartsam ott az embereket, és ott bulizzanak egész éjszaka. Azóta úgy vélem egy jó dj egy kicsit pszichológus is, hiszen ki kell találnia mi lesz az a koncepció, amire szinte mindenki jól érzi magát. Lehet kezdeti zenei elképzelés, hogy mire fogja mindenki jól érezni magát, de egy igazi bulit mindig az adott hely, hangulat és az emberek határozzák meg. Az igazán jó dj pedig akkor és ott tudja kihozni ebből a legtöbbet.

 

Kezdeti céges rendezvények (Ericson Magyarország, TV3, Vista utazási iroda, stb.) után bekerültem az első klubba, ahol közel 9 évig rezidensként is dolgoztam szinte minden hétvégén. Aztán jött a többi egyetemi és belvárosi klub. (Vásárhelyi klub, Banhof, Újvár klub, Klub Kert, Desperados, Living Room, E-klub, stb)

 

2007 környékén úgy döntöttem, hogy abbahagyom ezt, és inkább az alkalmi dj szerepében, hobbiból megyek el játszani. Ekkor indult be igazán az esküvő dj-k keresése is, és a tervem nem igazán úgy vált be ahogy gondoltam. Azóta az elmúlt közel 10 évben, éves szintem 20-30 esküvőn játszom, és emellett rengeteg céges rendezvényen veszek részt (OTP, UPC, Magyar Vizilabda szövetség, Kyani, Sperbank, FHM, VW, Audi, Skoda, stb.). Az elmúlt években valahogy a klub élet is kezd visszaszippantani magába, és egyre több hétvégét töltök a klubok (Liget club, Morrison’s 2, BB’z Bar, Budapest Park, Sziget fesztivál, stb). lemezjátszói mögött.

 

Mixeim az alábbi oldalon találhatóak meg.

Nagy részük az otthoni zenei gyakorlások eredményei, de elvétve találhatók élő felvételek is bulikból.

https://www.mixcloud.com/dreamrobi/

Szilágyi Zsolt

Aki tudja, mit jelent a szangvinikus- kolerikus személyiségtípus, annak talán nem kell magyaráznom, miért érzem magam jól, egy esküvői mulattság, céges rendezvény vagy akár egy iskolai buli dj-je szerepében. Annak, aki ezekkel a meghatározásokkal még nem találkozott (feltétlenül javaslom a „Személyiségünk rejtett tartalékai” c. könyv elolvasását, rengeteget lehet megtudni arról, hogy mások miért mások) annak úgy tudnám jellemezni magam, mint egy szórakozni- és szórakoztatni vágyó – irányító személyiség. A dj pult mögött mindkét tulajdonság érvényesül, hiszen a buli közepén lényegében rajtam áll, hogy az adott pillanatban a számtalan lehetőség közül milyen zenével folytatom a megkezdett irányt vagy kezdek bele egy új vonalba. Ebben a középponti helyzetben fontosnak tartom az interaktív kommunikációt, mert hiszem, hogy a dj. nem valósíthatja meg magát az aktuális közönség ízlése és igényei ellenében.